MIDTNORSK HMS-SENTER AS

 

Kontakt oss

hurtigtesting
covid-19

Vi tilbyr hurtigtesting hvor testresultatet foreligger på bare 15 min. Testingen skjer ved en enkel spyttprøve. Hurtigtesting er vanlig å benytte på de som er symptomfri, og er aktuelt ved f.eks. arrangementer, selskaper, reiser, o.l.

Vi er åpen fra kl. 08.00-15.00 mandag - fredag. 
Ring 71 66 03 26 / 922 65 452 for bestilling av time og få informasjon om pris, eller møt opp innerst i gangen forbi felleskjøpet på Skei.

KURS
Førstehjelpskurs for småbarnsforeldre

Er du forelder, besteforelder eller omgås du små og store barn? Vet du hva du skal gjøre hvis barnet skader seg, blir stukket av en bie, eller trenger hjerte- og lungeredning?

Vi bistår med opplæring slik at du kan føle deg trygg på at du vet hva du skal gjøre hvis noe akutt oppstår med ditt eller andres barn.

 

 

Kontakt oss

HMS SYstem


Inneholder alt bedriften trenger iht. krav for HMS dokumentasjon satt i Internkontrollforskriften § 5. Systemet er skybasert og kan settes opp for alle HMS aktører i din bedrift (leder, ansatt, verneombud, avd. leder osv). Det er lett tilgjengelig både på pc, nettbrett og mobil. Som leder kan du hente ut status og rapporter på alle lovpålagte aktiviteter.

 

TRENING
Trening for enkeltperson eller gruppe

Har du behov for litt drahjelp for å komme igang med treningen? Ønsker du å forebygge muskel-skjelletplager, eller har du behov for spesifikk trening for å redusere smerter?

Vi bistår med treningsveiledning for enkeltperson eller for en gruppe. 

kurs

Ny i arbeidslivet?
Vi bistår i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv ved å knytte de forventninger en har som ny i arbeidslivet opp mot regelverk, plikter og rettigheter en vil måtte forholde seg til i arbeidslivet. Kurset er aktuelt for de som snart skal ut i arbeidslivet og til nyansatte.
Vi ønsker å bidra til kunnskap om de ulike rollene en har i arbeidslivet knyttet til HMS arbeidet forankret i arbeidsmiljølov.

KOGNITIV TERAPI
Terapiform egnet for mennesker med psykiske lidelser

 Kognitiv terapi er en terapiform godt egnet for mennesker med psykiske lidelser, der et viktig mål er å lære den enkelte å bryte selvforsterkende negative tankemønster som påvirker hvordan man føler seg.  Ønsker du å lære mer om teknikken og samtidig har behov for en samtalepartner med kognitiv terapi som utgangspunkt, ta direkte kontakt med Ann-Elin på tlf. 957 51 762.
 Dette kan gjerne supplere et eksisterende tilbud/behandlingsforløp, eller bare være forlengelse av behov for noen å snakke med.

tA KONTAKT MED OSS

Send oss en melding, så hører du fra oss så snart som mulig.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 08:00 - 15:30

Tirsdag 08:00 - 15:30

Onsdag 08:00 - 15:30

Torsdag 08:00 - 15:30

Fredag 08:00 - 15:30

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Vi holder til på landbrukshuset på Skei i Surnadal

 

Svartvassvegen 2 | 6650 Surnadal